Огнен ад! Пожари бушуваха в 3 къщи за ден в Монтанско

Огнен ад! Пожари бушуваха в 3 къщи за ден в Монтанско Пожари бушуваха в 3 къщи за ден в Монтанско, предадоха от пресцентъра на МВР.
Случките са от вчера. Първият инцидент е станал около 18 часа. На спешния телефон 112 бил получен сигнал за възникнал пожар в трайно необитаем имот, собственост на 69-годишна монтанска жителка. Минути след получаване на съобщението огнеборците били на мястото.
Те овладели огъня, но вследствие на случилото се изгоряла стопанска постройка с намиращи се в нея вещи. Нанесената щета е в процес на изясняване.
По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава.
При друг случай, в 17.10 часа екип на пожарната безопасност от Вълчедръм и огнеборци от Лом излезли на сигнал за горяща необитаема къща в същото село. Вследствие на пожара са унищожени 80 кв.м. покривна конструкция. Спасена е сградата. 
Предполагаемата причината за пожара е в процес на установяване. 
В 19.15 часа пък, двата екипа са пренасочени на пожар в друга къща, отново в Дългоделци, на изхода за с. Якимово, собственост на 70-годишен мъж. При пожара са унищожени част от покрив - 5 кв.м. и са опушени 30 кв.м. стени. Изгорели са бяла и черна техника, мебели и домашно имущество. Спасена е къщата. 
Предполагаемата причина за пожара е небрежност при боравене с открит огън.
 
10.10.2019, 11:31 часа
1215 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha