Мирослав Захариев: С ГЕРБ отбора начело Мездра ще настигне развитите общини

Мирослав Захариев: С ГЕРБ отбора начело Мездра ще настигне развитите общини В последните дни Мирослав Захариев се срещна със стотици жители в няколко населени места на община Мездра.
“Благодаря на хората за доверието, и че откровено споделят с нас онова, което им е тежало през последните години. Усилията ми за мандат 2019-2023 г. ще бъдат насочени към решаване на основните проблеми, които са общи за всички населени места. Става дума за подобряване на инфраструктура, на улична мрежа, на водоснабдяването, на уличното осветление. Ще се борим за привличане на инвестиции и за откриване на нови работни места”, коментира Мирослав Захариев, кандидат за кмет на община Мездра от ПП ГЕРБ. Той допълни, че е несправедливо общината да е в застой, а хората да са принудени да изминават хиляди километри в търсене на работа. 
С ГЕРБ отбора начело община Мездра ще навакса изоставането и ще догони  развитите общини в нашия регион като Враца, Бяла Слатина и Козлодуй. Защото Мездра също заслужава добри пътища, нови инвестиции, нови работни места, достойни доходи. 
През последните дни Мирослав Захариев и кандидатите за общински съветници на ГЕРБ обсъдиха възможностите за развитието на отделните населени места с хората от селата Лик, Върбешница, Горна Бешовица, Люти брод, Руска Бела и Старо село. За да подкрепи Захариев в Люти брод дойде и областният координатор на ГЕРБ за Враца и министър на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова.
“В екип с министър Аврамова и с подкрепата на правителство ще работим за това да се случи промяната в община Мездра. Затова на 27 октомври се нуждаем от доверието на хората в цялата община. Само така можем да извадим Мездра от застоя”, допълни Захариев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.
10.10.2019, 16:00 часа
1007 0