Тъжен помен! Изминаха 6 години от смъртта на Ники

Тъжен помен! Изминаха 6 години от смъртта на Ники Днес се навършват 6 години от смъртта на Николай Димитров от Враца.На 12 октомври 2013 година 16-годишното момче почина в софийската болница „Пирогов“ вследствие на жесток побой пред нощен бар „Бирхале“ в града под Околчица.
Ужасяващото престъпление, което потресе цяла България, бе извършено на 31 август 2013 година. Тогава врачанските бабаити Иван Каменов-Цофъра, Ивайло Иванов-Акулата и Калин Димитров-Скинара скочили на бой на момчето. Година по-късно те бяха осъдени и излежават различни присъди, но обществото остана разочаровано, тъй като нито един от тях не получи доживот.
Всяка година на 12 октомври роднини, близки, приятели и съученици на Ники почитат паметта му. Те се събират на мястото, на което той спи вечния си сън, за да си спомнят с усмивка за него и хубавите мигове, прекарани заедно. Почернените родители с умиление посрещат всички, които все още пазят сина им в сърцата си.
По традиция и днес близките на Ники ще се съберат на гробищата в Берковица. Панихидата ще се състои от 12 часа на гробищния парк в града.
Поклон пред светлата му памет!
 
12.10.2019, 08:45 часа
6539 1
Коментари

цацаров

12.10.2019, 12:19 часа
по мои изчисления и сметки на ВКС,цофъра и компания ще излязат след 3,4 години
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha