Бургазлия стреля срещу свой съсед, коментирал мацката му

Бургазлия стреля срещу свой съсед, коментирал мацката му Бургаският жк. „Меден рудник” продължава упорито да брани името си най-опасният комплекс в морския град. Привечер снощи 42-годишен бургазлия се опита да застреля свой съсед заради ревност. Екшънът се разиграл на бул. „Захари Стоянов” №42.
Драмата се разраснала след няколко коментара от страна на комшията по повод жената, с която бургазлията излизал. Тогава мъжът се ядосал, разменили си няколко груби реплики, но това не било достатъчно, за да укроти ревността си. Извадил пистолета си и го насочил към несъобразителния си съсед.
Бургазлията стрелял 3-4 пъти, но за щастие не успял да улучи мишената си. След което, типично по меденруднишки, се качил в колата под ръка с хубавата си жена, и потеглил в неизвестна посока.
Жертвата му веднага се обадила на тел. 112 и разказал за екшън сцената. Само за 2 часа ченгетата от Четвърто районно управление успели да издирят стрелеца. Бургазлията е задържан за срок до 24 часа, а газовият пистолет и боеприпасите към него са иззети от униформените.
15.10.2019, 12:05 часа
689 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha