Меле на Е-79! Адска верижна катастрофа затвори пътя между Враца и Мездра, има ранени хора /снимки/

Меле на Е-79! Адска верижна катастрофа затвори пътя между Враца и Мездра, има ранени хора /снимки/ Тежка катастрофа е затворила международен път Е-79 между Враца и Мездра, видя първо репортер на BulNews.bg. ТИР е премазал няколко коли, при което са пострадали двама души. 
Инцидент бил станал по-рано днес и движението било спряно. На колона се били наредили няколко коли и камиони и чакали да бъде пуснат трафикът. На опашката в лявата лента били товарен служебен автомобил „Форд" на фирма „Тандем“, „Шкода Рапид“ и „Опел Зафира“ с врачански регистрации, а вдясно имало смолянски ТИР. 
Изведнъж зад тях в посока столицата се задал друг тежкотоварен камион със софийска регистрация. Той не видял спрелите коли и буквално се врязал в тях. 
След жестокия удар имало двама пострадали. Те незабавно били откарани към болница. Нанесени са и сериозни материални щети по автомобилите. С най-тежки поражения е „Опел“-ът, който попаднал между двата тежкотоварни камиона.  
От полицията във Враца съобщиха обходните маршрути в посока София. Движението на леки автомобили и камионите се осъществява през отбивкана за село Моравица и по стария път за Мездра.
17.10.2019, 11:57 часа
18805 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha