Петя Диковска: Дайте ми шанс, няма да ви разочаровам

Петя Диковска: Дайте ми шанс, няма да ви разочаровам Скъпи съграждани,

Призовавам Ви като гласувате в неделя на първо място да мислите за себе си и за децата си. Не за партии, партийни величия и партийни интереси. Сигурна съм, че тогава гласът Ви ще е искрен и вероятно различен от досегашните Ви предпочитания.
Ако човек иска нов, по-различен и по-добър живот няма логика да избира едни и същи години наред, да им позволява да го лъжат, да ги оставя да грабят от джоба му и да ги подкрепя отново с надеждата, че някой ден те ще се променят. Уверявам Ви – старите партии и политиците от статуквото няма да се променят! Години наред те показаха колко и какво могат. Затова сме на този хал. Затова Врачанска област е първа в срамната за България класация за най-бедни райони в ЕС! Това е резултатът от работата на всички партии, които сте овластявали да ръководят общината през последните 30 години! Това е оценката за качествата и на кметовете, и на общинските съветници на Враца през годините. Но няма нужда някой от Брюксел да ни го напомня. Ние, врачани, го виждаме всеки ден, сблъскваме се с тази бедност постоянно. Така повече не може! 
Обръщам се към всички жители на община Враца: на тези избори можете да дадете ясен знак какъв живот искате. Ние от „ВОЛЯ” не сме част от политическите схеми на прехода, а сме хора, които са свършили реална работа за подобряване живота на българите. Ще продължаваме да правим това. Но, ако имаме подкрепата Ви и в общината, можем да направим много повече - при това за много повече хора. 
С гласа си за ВОЛЯ подкрепяте личности, които са били извън порочната политическа система. Нашият лидер Веселин Марешки е единственият политик, който не се страхува да се изправя срещу картелите и задкулисието!
Затова не си подарявайте гласа на онези, които много бързо ще забравят обещанията си и ще работят само в свой личен интерес. Пробвайте нас - екипа на „ВОЛЯ”. Нека Ви покажем как ще управляват общината хора, които имат опит и качества, които могат и знаят, които искрено милеят за родния край!
Аз се гордея, че съм част от тези хора! Благодаря на всички, с които имах възможност да се срещна и да поговоря в рамките на кампанията. Тези мигове ме заредиха и мотивираха още повече! Готова съм да работя всеотдайно за просперитета на моя град и за добруването на всеки съгражданин!
Доверете ми се!
Дайте ми подкрепата си с номер 51!
Няма да Ви разочаровам!

С уважение,
Петя Диковска

Купуването и продаването на гласове е престъпление.
 
25.10.2019, 14:30 часа
3087 0