Проведоха се няколко специализирани полицейски операции във Врачанско

Проведоха се няколко специализирани полицейски операции във Врачанско Проведени са няколко специализирани полицейски операции във Врачанско.
На 2 и 3 ноември на територията на Враца и Криводол е проведена специализирана полицейска операция с цел превантивни мерки срещу престъпления от всякакъв вид. Проверени са 30 лица, 5 моторни превозни средства и 2 питейни заведения. Съставени са 2 акта по закона за българските лични документи.
За времето от 22 часа на 1 ноември до 23 часа 2 ноември, на територията на районно управление Бяла Слатина са проведени две специализирани операции с цел  превантивна дейност и контрол на пътното движение, нарушения и престъпления свързани с нарушаване на изборните права на гражданите. Извършени са проверки на 70 моторни превозни средства и 77 лица. Съставени са 3 акта и 3 фиша по закона за движение по пътищата. В операциите са участвали служители на ЗУ „Жандармерия“ и служители на районно управление Бяла Слатина.
За времето от 8.30 часа на 2 ноември до 6 часана 3 ноември, на територията на районно управление Оряхово е проведена операция с цел  опазване на обществения ред и  контрол на пътното движение. Проверени са 20 автомобила и 37 лица. За установени нарушения са съставени: 1 акт по Кодекса за застраховането, 2 акта и 3 фиша по закона за движение по пътищата.
03.11.2019, 12:38 часа
886 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha