Пламен Петков официално започна втория си кметски мандат в Чипровци

Пламен Петков официално започна втория си кметски мандат в Чипровци Пламен Петков положи официално клетва за кмет на община Чипровци. На тържествена сесия областният управител на Монтана Росен Белчев му подари конституцията на Република България.
С химна на страната започна първата сесия на новия общински съвет, а след тържествената литургия областният управител Росен Белчев се обърна към присъстващите с думите:
„Ние трябва да сме настроени позитивно и да гледаме в бъдещето с надежда, да работим много, за да превърнем нашите населени места в по-добри кътчета за живот.“
11-те съветници и кметицата на Превала Валентина Стефанова положиха клетва. След таен вот местният парламент подкрепи отново Цветана Замфирова за председател на общинския съвет. Избраният за втори мандат кмет на община Чипровци Пламен Петков също положи клетва.
„С тази подкрепа, която получих- над 77%, получих повсеместно доверие. Това е и много добре, но и голяма отговорност. Надявам се, че ще оправдая доверието на хората и на всички мои избиратели. Благодаря на всички, които ме подкрепиха“, каза кметът Пламен Петков.
07.11.2019, 10:50 часа
385 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha