Край на слуховете: Тони Здравков е новият старши-треньор на „Ботев“/Враца/

Край на слуховете: Тони Здравков е новият старши-треньор на „Ботев“/Враца/ Тони Здравков е новият старши-треньор на врачанския футболен клуб „Ботев“, научи първо агенция BulNews.
Преди минути в София преговорите между ръководството и доказания специалист са завършили успешно и двете страни са си стиснали ръцете. Очаква се до края на деня от клуба да обявят новината за новия наставник, а в понеделник се очаква да е официалното представяне.
Тони Здравков не е непознат за футболната общественост в града под Околчица. Той беше начело на „Ботев“ два пъти в два различни сезона през 2012 и 2013 година. В първия случай отново наследи Сашо Ангелов и спаси отбора от изпадане при завръщането му в елита, а през втория сезон беше на крачка от целта, след като "група инвеститори" от Сицилия опита да изтрие отбора от футболната карта на България.
Новият старши-треньор се прочу в световен мащаб на среща между „Ботев“ и ЦСКА, на която вдигна червен картон на рефера Александър Костадинов.
Тони Здравков е роден на 20 август 1964 г. и освен за „Левски“ и „Локомотив /Сф/, е играл за португалските „Маритимо“ и „Насионал“, както и за „Велбъжд“ и „Септември“. Освен на врачани е бил треньор на „Чавдар“ /Бяла Слатина/, „Калиакра“, „Левски“ и „Лудогорец“, както и селекционер на националния ни тим до 21 години.
07.11.2019, 11:44 часа
5782 3
Коментари

Nik

08.11.2019, 13:23 часа
Като се напъвате да пишете коментари, поне малко научете граматиката!!!

Koko

07.11.2019, 19:37 часа
Силно се надявам Ботев Враца под ръководството на Здравков, да не играе "Опълченците на Шипка".(предния период, в който този беше тренерче на отбора)

Браво

07.11.2019, 15:43 часа
Браво-Супер много се изкефих, когато прочетох кой трениори са поканени в Ботев Враца. И.Петев, А.Томаш, А.Здравков-сухия, като прочетох на глас тези имена и ми стан кеф на ухото. Големи имена големи трениори, за ранга на Ботев си е гордост
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha