Кръв на пътя! Жена помете дядо в Бяла Слатина, вкара го в болница /снимка/

Кръв на пътя! Жена помете дядо в Бяла Слатина, вкара го в болница /снимка/ Жена е блъснала възрастен мъж в Бяла Слатина, съобщиха от полицията във Враца.
Инцидентът станал вчера малко преди 18 часа. 53-годишната Г. В. от село Габаре управлявала лекия си автомобил „Рено Клио“. Изневиделица пред возилото й се появил възрастен пешеходец. Г. Т. на 67 години се е движел в противоположната лента и е бутал неосветена ръчна количка. Заради липсващите светлоотразителни знаци шофьорката го видяла едва в последният момент пред колата си. Тя не успяла да реагира на време и помела дядото.
Пострадалият е транспортиран за лечение в болницата в Бяла Слатина. Той е настанен в хирургичното отделение с комоцио и рана на главата, като опасност за живота му няма, категорични са лекарите. Жената управлявала колата не е пострадала, обаче автомобилът е с щети за около 200 лева.
Пристигналите на местопроизшествието ченгета са направили проба с дрегер на жената. Уредът е отчел отрицателен резултат. На пешеходеца е издаден талон за медицинско изследване, поради невъзможност да бъде изпробван с техническо средство.
08.11.2019, 10:01 часа
2497 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha