Гореща кръв! Дете пострада при лют скандал в циганската махала в Бяла Слатина

Гореща кръв! Дете пострада при лют скандал в циганската махала в Бяла Слатина 14-годишно дете пострада при лют скандал в циганската махала в Бяла Слатина, научи агенция BulNews. Кървавата случка се е разиграла снощи, като пострадалият тийнейджър се е отървал на косъм от смъртта.
Всичко започнало със скандал между братовчеди в ромската махала на града. Напрежението между роднините ескалирало за секунди и единият от тях грабнал намиралата се в близост мотика. Замахвайки да сплаши братовчеда си, той ударил селскостопанския инструмент в оградната стена на къщата, където се намирали. От удара металната част на оръдието на труда изхвърчало и цапардосало едно от момчетата, които се намирали в двора и наблюдавали сеира.  
Там се били събрали около 30-ина цигани, които ужасени от станалото веднага извикали бърза помощ. Младежът бил закаран в болница с кървяща рана на главата. Детето е получило 10 шева на главата в болницата в Бяла Слатина, откъдето е транспортирано в лечебницата в Плевен в стабилно състояние.
Запознати разказаха, че тази ромска фамилия е най-проблемната в града. Преди години въпросните цигани редовно са чупели стъклата на патрулните автомобили, които са се отзовавали на сигналите за роднински скандали и побоища.
08.11.2019, 12:59 часа
4280 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha