Горещи страсти! Семеен скандал в Сталийска махала завърши с отвлечено дете и катастрофа

Горещи страсти! Семеен скандал в Сталийска махала завърши с отвлечено дете и катастрофа Семеен скандал в село Сталийска махала завършил с отвлечено дете и катастрофа, предадоха от пресцентъра на полицията в Монтана.
Снощи, малко след 23 часа е получен сигнал в районното управление в Лом за възникналия скандал. Съпругът бил пиян, когато започнал да крещи на жена си. Обаче и тя не успяла да си замълчи и започнала да вика, при което кръвта на мъжа кипнала. Вбесеният и почерпен мъж, взел 6-годишният си син и тръгнал с колата си - „Мерцедес Ц200”, без да каже къде отива. Тогава, изплашената майка потърсила помощ от полицията. След около 40 минути униформените намерили мъжът и сина му катастрофирали. Колата била в крайпътна нива, близо Лом. Ченгетата тествали водачът за алкохол с дрегер. Техническото средство е отчело 1.34 промила в издишания от шофьорът въздух. За щастие при инцидентът няма пострадали хора.
На нарушителя е издаден талон за медицинско изследване, обаче той е приел показанията на техническото средство и отказал кръвна проба. Съставени са му 2 акта за извършените нарушения и е задържан за срок от 24 часа в районното управление е Лом. Служителите на реда са разпитали свидетели. Работа по случая продължава.
21.11.2019, 10:52 часа
2312 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha