Осъдиха на 150 часа безвъзмезден труд мъж от Козлодуй, заплашил да изкорми свой познат

Осъдиха на 150 часа безвъзмезден труд мъж от Козлодуй, заплашил да изкорми свой познат Мъж от Козлодуй, заплашил да изкорми свой познат, бе изправен на подсъдимата скамейка, научи агенция BulNews. Преди дни районният съд в Оряхово призна за виновен Л.К. за заплаха с хладно оръжие срещу друг мъж. Магистратите му наложили наказание от две години пробация и 150 часа безвъзмезден труд в полза на обществото за срок от две години.
От документите по делото става ясно, че дивият екшън се е разиграл на 18 август миналата година в Мизия. Около 20 часа агресивният Л.К. се намирал в района на бившето „КЦХ“ – Мизия. Там бил и друг мъж – Веселин Иванов. Ненадейно между двамата избухнал скандал с люти закани. Стигнало се до там, че подсъдимият грабнал нож и започнал да го размахва срещу жертвата си. Обезумелият от гняв Л.К. крещял с пълно гърло срещу Иванов „Сакаш ли да те разпора, ще те изкормя, ще те заколя!“. Ужасеният мъж веднага подал сигнал в полицията, а минути след това униформените вече били задържали гневният нападател.
Освен пробацията и безвъзмездния труд Л.К. ще трябва да плати и 356 лева за разноските по делото. Определението има последиците на влязла в сила присъда, окончателно е и не подлежи на обжалване.
22.11.2019, 08:26 часа
3074 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha