Пълен абсурд в Лом: Труп изчезна от гроб, на негово място се появи друг /снимки/

Пълен абсурд в Лом: Труп изчезна от гроб, на негово място се появи друг /снимки/ Потресен мъж от Лом сигнализира, че покойният му баща е изчезнал мистериозно две години и половина след погребението му, научи агенция BulNews.
Николай Митев отишъл да запали свещ на гроба на покойния си баща и останал потресен от видяното. На неговото място бил погребан друг човек.
„Видях погребан друг човек, с друго име на същото място, на което беше моят родител. Най-вероятно човекът е погребан върху моя баща”, сподели Митев.
Близките на другия починал обаче са категорични, че техният роднина е положен там правомерно.
„Това място беше една малка пътечка. Нямаше никаква следа. Ако имаше, щяхме да спрем и да направим погребението на друго място”, каза близък на втория погребан.
Митев обясни, че е погребал баща си Георги на 25 март 2017 година. Той и други опечалени присъствали на погребението твърдят, че гроба на покойника е именно на мястото, където в момента има погребан друг човек.
По скандалния случай обяснения е дал и управителят на траурния парк в Лом Цветан Тодоров. Той съобщил, че общинската агенция е организирала погребението на бащата на Митев. Къде точно почива той обаче Тодоров не успял да посочи, а регистър, показващ кой покойник къде е положен нямало. По думите на управителя, по нищо не личало, че там има гроб. Имало само една пътечка, тъй като поради липса на финансови средства Митев не бил поставил надгробна плоча.
Николай Митев вече е сезирал прокуратурата заради мистериозното появяване на друг покойник в гроба на баща му. От новата управа на Лом също извършват проверка по абсурдния случай. 
 
25.11.2019, 16:05 часа
9261 1
Коментари

Джунов

26.11.2019, 15:55 часа
Не е изолиран случай! Гроба на по-големия брат на баща ми изчезна по същия начин,след не повече от 4-5 години.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha