Инициативата "Бъди човек" стартира отново във Видин

Инициативата "Бъди човек" стартира отново във Видин Благотворителната инициатива "Бъди човек" се провежда за поредна година във Видин. Нейната цел е да подпомогне с хранителни продукти възрастни хора от областта. Разкрит е пункт за събиране на трайни храни, парични дарения могат да се правят по банков път, обясни координаторът Антонина Лозанова:
"Пунктът е на улица "Дунавска" № 30 във Видин. Хората от нашия град, от други градове или от чужбина, които искат да помагат с парични средства, могат да го направят на банковата сметка: BG56RZBB91551009907289. Всякакви дарения, получени по банков път, както и хранителни продукти, донесени на място в пункта, ще бъдат събирани до 18 декември, за да имаме време да закупим необходимите продукти и да ги разпределим по селата. Раздаването ще бъде на 21 декември, събота."
В зависимост от постъпилите дарения ще бъдат определени населените места и хората, които ще бъдат подпомогнати с храни за коледните празници. Инициативата набира доброволци, които да помогнат при разпределянето на продуктите.
29.11.2019, 12:21 часа
770 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha