Алесандра Амброзио и още секси кадри от почивката ѝ на Малдивите /снимки/

Алесандра Амброзио и още секси кадри от почивката ѝ на Малдивите /снимки/ Алесандра Амброзио е 38 години и да има две деца, но несъмнено продължава да бъде не само един от най-сексапилните ангели на Victoria's Secret, но и една от най-брутално привлекателните жени на света.
Затова и с най-огромно удоволствие я следваме в Instagram. За голяма наша радост Алесандра обича и да пътува до екзотични местенца, където от сутрин до вечер позира по бански.
В средата на месеца красивият бразилски модел се отправи към Малдивите, за да събира тен, докато си почива на спокойствие. И така вече две седмици.
Както може да се предположи, Алесандра не пропуска да ни държи в течение как точно минават дните ѝ там.
Тъй като не е сама, а в компанията на свои приятелки, забавлението е гарантирано.
Тя обаче успява да намери време и за шнорхелиране, тъй като в тази част на света разнообразието на морски обитатели е наистина огромно.
Да не забравяме и за здравословната закуска с прекрасна гледка, както и за мързеливото излежаване, докато съзерцава кристално сините води на Индийския океан.
Очевидно е, че няма никакво съмнение колко добре е на Малдивите. Освен да продължим да разглеждаме снимките и да завиждаме благородно, друго не можем да направим. 
05.12.2019, 12:00 часа
1946 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha