Хороскоп за 2-ри декември: 3 зодии да се готвят за невероятни изненади

Хороскоп за 2-ри декември: 3 зодии да се готвят за невероятни изненади Овен
Най-подходящото време да напомните за себе си на хора, с които се каните да имате работа през следващата година. Решаването на всички задачи ще изисква вашето участие и затова колкото и да са надеждни вашите помощници, няма да е излишно да проверите, до колко правилно изпълняват вашите разпореждания.
На много Овни ръководители ще се наложи да се намесят в личните работи на подчинените. Ще получите неочаквани предложения и покани, което може да ви принуди да промените своите планове. Не се страхувайте от смели и весели експерименти.
 
Телец
Трудно ще ви бъде днес да убедите своя любим човек, че е напълно самостоятелен и прекрасно може да мине без вашите съвети, наставления и пожелания. За него е напълно достатъчно, че не ви е безразлично това, което се случва в неговия живот, и нищо повече не му трябва.
 
Близнаци
Вашият обострен усет ще ви покаже, какво точно трябва да промените днес. Не се безпокойте, че няма да ви стигне енергията, за да доведете всичко до край – сега сте преизпълнение с такова количество енергия, че ще можете да свършите всичко, което ви е нужно. Най-вече ситуацията няма да приеме такива драматични и ожесточени обороти, от което се опасявате.
Всичко ще бъде наред, но само при условие, че сте убедени в правилността на онова, което правите. Перченето също върши работа, затова енергично демонстрирайте своята самоувереност.
 
Рак

Ще можете да преуспеете, ако престанете да сдържате своите амбиции. Днес трябва да сте готови да вървите напред, каквото и да става. Демонстрирайте настойчивост и излъчвайте увереност в себе си! Впечатлението, което ще направите на заобикалящите ви, е много важно за постигане на поставената цел.
Днес не сте настроени да сдържате негативните си емоции и да показвате смирение. На моменти поведението ви ще бъде откровено провокационно и предизвикателно. Това ще доведе до проблеми в отношенията с близките, привикнали към вашите гъвкавост, податливост и отстъпчивост..
 
Лъв
Може да се окаже, че в романтичните и семейните отношения ще сте малко недоразбрани. Старайте се да стабилизирате паричното си състояние. Не се отказвайте от решаване на насъщни проблеми, но към разрешаването им подхождайте разумно и търпеливо. Бъдете изключително внимателни и предпазливи, за да не се окажете измамени, или че сте се самозаблуждавали.
 
Дева
Днешният ден ще бъде отделен за отношения с вашия любим човек. През деня ще възникне ситуация, която ще изисква от вас компромис и способност да преразгледате своите приоритети в името и за благото на вашата двойка. Ако направите това, което трябва да се направи, ще почувствате, че отношенията ви се променят към по-добро и стават по-здрави.
В работата се придържайте към по-рано направения план и позволете на колегите, които са по- старши по длъжност, да ви контролират.
 
Везни
Може сега да танцувате и лудувате, но скоро някои от обкръжаващите ви хора скоро ще бъдат изправени до стената. Вместо да ги хванете за ръка и да ги дърпате да танцуват, проявете уважение към факта, че е възможно да имат нужда от някакъв период на затишие.
Обезателно им протегнете ръка и им покажете , че винаги могат да разчитат на вас, но бъдете търпеливи, ако предложението ви не може да победи тяхното угнетено състояние. Позволете им да вървят напред с комфортна за тях скорост и когато бъдат готови, те и сами с радост ще се върнат към привичното положение на нещата.
 
Скорпион
Проявете максимум топлота и съпричастност към своята половинка. Даже и не можете да си представите колко са и нужни вашата подкрепа и разбиране на нейните проблеми. Тя съвсем няма да ви каже, че при нея нещо не е наред, а вие и не питайте. Просто бъдете през този ден малко по-ласкави от обикновено.
 
Стрелец
Позволете си, да удовлетворите своето любопитство - в това няма никакъв риск. Ще получите море от удоволствия от всякакъв род разследвания! Изучете подробно онова, за което отдавна ви се е искало да научите повече. Използвайте максимално свободното си време, за да търсите нужната информация, илюстрации и тем подобни.
Любопитството може да ви дойде много добре и в романтичната сфера. Смело задавайте въпроси, отговорите на които доста отдавна ви се е искало да узнаете. Отхвърлете своето стеснение и направете решителната крачка!
 
Козирог
На Козирозите днес звездите препоръчват, повече да работят. Или поне се опитайте да покажете толкова бурна трудова дейност, че те да изгубят желание да ви занимават със своите проблеми. Преди всичко това се отнася най-вече за членовете на семейството – те особено активно ще се домогват до вашето внимание.
 
Водолей
Ще изпитате силно желание днес да пожалите своя любим човек: да го приласкаете, да го погалите и да му обясните, че всичко ще бъде хубаво, и то съвсем скоро. Имайте предвид, че много мъже възприемат жаленето като унижение на тяхното достойнство.
Преди да дадете воля на чувствата си, убедете се, че вашата половинка не смята така.
 
Риби
През този ден душата ви ще жадува за творчество и творческа реализация, а и за благодарни зрители или слушатели, които всичко да оценят. В ролята на такъв може да влезе и вашия любим човек, но ако плодовете на вашата фантазия не са му по вкуса, търпението му може и да не стигне за дълго време.
 
02.12.2019, 08:04 часа
2720 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha