„Огоста“/Хайредин/ вкара 6 гола на "Ботевъ"/Брусен/ и вече поглежда към върха

„Огоста“/Хайредин/ вкара 6 гола на "Ботевъ"/Брусен/ и вече поглежда към върха „Огоста“/Хайредин/ разби „Ботевъ"/Брусен/ с 6:2 в мач от 14-ти кръг на областната „А1“ Футболна група. Домакините започнаха мача ударно, като в самото начало Християн Христов изведе Боби Иванов сам срещу вратаря, който не сбърка и прати топката в мрежата за 1:0 в полза на „Огоста“. Малко след това Пламен Първанов от фаул насочи топката във вратата за 2:0. Последва известно отпускане в редиците на домакините, от което гостите от Брусен се възползваха и върнаха бързи 2 гола за 2:2. Малко преди края на полувремето Христов отново показа блестящия си поглед върху играта и отново изведе през цялата защита Боби Иванов, който изкара „Огоста“ отново напред в резултата за 3:2.
Второто полувреме започна с домакински натиск. Пламен Първанов приложи запазения си трик, като с мощен изстрел от 35 метра прониза вратаря за 4:2. Отново Първанов бе точен за 5:2, с което оформи своя хеттрик в мача. В самия край на мача неостаряващия Мартин Ангелов – Сунеса отбеляза за 6:2 и сложи край на срещата.
С тази победа „Огоста“ събра актив от 23 точки и се изкачи на 2-ро място в класирането, като изостава само на 2 точки от „Околчица“/Моравица/, но отборът има и 2 мача по-малко. „Огоста“ е непобеден от началото на сезона, като има записани само 2 равенства.
02.12.2019, 14:00 часа
1491 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha