Шефът на полицията във Видин проведе брифинг с кметовете на 11-те общини от областта

Шефът на полицията във Видин проведе брифинг с кметовете на 11-те общини от областта Директорът на областната дирекция на МВР във Видин проведе работна среща с кметовете на 11-те общини от областта.
В дискусионен формат бяха обсъдени въпроси, свързани с местната сигурност.
В инициираната от старши комисар Петър Коцин работна среща участваха  всички общински кметове от област Видин, началниците на районните управления,  секторите „Пътна полиция“, „Български документи за самоличност“ и „Комуникационни и информационни системи“. 
На брифинга беше представена актуална информация за оперативната обстановка в региона и приоритетите в работата на полицейските служители в краткосрочен и средносрочен план. Темата на дискусионния формат беше местната сигурност и взаимодействието между МВР и общините. В хода на разговорите акцент бе поставен върху противодействието на битовата престъпност, безопасността на движение по пътищата, предстоящата подмяна на голям брой български лични документи и възможностите за изграждане на видеонаблюдение в населените места. Представителите на местната власт споделиха мнения, наблюдения и конкретни предложения.
"Отворени сме за диалог и приемаме препоръки от всички Вас, за да повишим ефективността и резултатите от нашата работа" посочи старши комисар Петър Коцин. 
Добрите практики ще продължат и занапред, единодушни бяха участниците в срещата. Представителите на местната власт и служителите на МВР ще работят съвместно, в постоянна комуникация и взаимодействие, за да отговорят на обществените очаквания за спокойствие и сигурност в област Видин. 
 
04.12.2019, 13:55 часа
1035 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha