Смърт на пътя! Адски сблъсък затвори Е-79 между Мездра и Ботевград /снимки/

Смърт на пътя! Адски сблъсък затвори Е-79 между Мездра и Ботевград /снимки/ Жестока катастрофа е станала преди минути на международния път Е-79 между Мездра и Ботевград, видя първо репортер агенция BulNews. При тежкия инцидент има загинала жена. Катастрофата е преди отбивката за село Ребърково.    
Лек автомобил „Шкода“ е идвал от София, когато внезапно е навлязъл насрещното движение и се е забил челно в камион „Мерцедес“, натоварен с пелети. 
Колата е била управлявана от около 60-годишна жена, която е загинала на място. До нея е пътувал възрастният й баща, който като по чудо се е разминал без сериозни наранявания. 
Свидетели на мелето разказват, че преди удара жената е била неадекватна и е карала на зиг-заг. Цялата предница на „Шкода“-та е смазана до неузнаваемост. Камионът също има значителни материални щети на предната лява страна. Водачът на камиона сподели, че се е опитал да избегне удара, но колата буквално го е връхлетяла и не е имало как да предотврати фаталния сблъсък.
На мястото има полиция, пожарна, линейка, служители на АПИ и Гражданска защита.
Местопроизшествието прилича на военно поле, като движението през тази част на главния път е напълно блокирано. Пътуващите за София се откроняват от Пътна полиция през Искърското дефиле, а тези, които пътуват от столицата към Враца изчакват отварянето на трасето.
На мястото на катастрофата тече оглед и се очаква движението да бъде възстановено поне след 2 часа.
05.12.2019, 16:08 часа
12103 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha