Новата "Мис Плеймейт": Нямам любим, само секспартньор /снимки/

Новата "Мис Плеймейт": Нямам любим, само секспартньор /снимки/ Новоизбраната „Мис Плеймейт“ 2019 Михаела Тодорова се изфука пред NOVA със снимки от ваканцията си на гръцките острови на звездите Миконос и Санторини. Тя не пропусна да уточни, че е събирала слънчеви лъчи на топ дестинациите Scorpios beach и Paradise beach, където лудите купони не спират и за минута. Обикновено блондинката се отдавала на спокойствие, лукс и загадъчна компания през вечерите. Клубът, в който се провеждат едни от най-хубавите плажни партита — „Santana Mykonos“, бил едно от любимите й места за релаксиране.
Преди дни пък Михаела била на кратко посещение в Турция по работа, разбира се, и от там публикува любопитна снимка в социалните мрежи — гола, с екзотична закуска в леглото. 
Михаела Тодорова без притеснение обяви преди около месец, че има секспартньор, който да я задоволява в леглото, но няма сериозна връзка. Блондинката от Казанлък гостува във „Вечерното шоу на Слави“ на имения си ден и подметна на Дългия, че той може да е нейният мъж. Въпреки горещите уверения на Трифонов, че сексът трябва да си остане нещо много интимно и лично, тя без притеснение на няколко пъти повтори, че в момента няма истински любим, но това не я лишава от плътски удоволствия.
„Имам секспартньор, но той сега със сигурност ще се обиди, като го обсъждаме толкова“, обясни Тодорова, която обаче не се съгласи да обяви и името му.
„Аз си чакам майстора, в когото да се влюбя“, каза тя. 
Михаела призна, че е била жертва на насилие. То продължило 3 години, като мъжът, който й причинил това, до ден днешен търси контакт с нея. А в миналото него нищо не могло да го спре, тъй като бил изключително ревнив. В тези тежки моменти до нея била майка й, която изживяла всичко с нея. Михаела неведнъж подавала жалби срещу насилника, вадила дори медицинско, но нищо не помогнало. затова днес мечтаела да помогне на всички момичета, които са жертва на тормоз. Убедена е, че те не трябва да се срамуват, а медиите не трябва да спират да пишат за насилието над жените.
09.12.2019, 09:00 часа
5531 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha