От последните минути! Чешки ТИР отнесе "Пежо" на възлово кръстовище във Враца /снимки/

От последните минути! Чешки ТИР отнесе "Пежо" на възлово кръстовище във Враца /снимки/ Чешки ТИР отнесе "Пежо" с врачанска регистрация на възлово кръстовище във Враца, видя първо репортер на агенция BulNews. Инцидентът е станал преди минути до супермаркет "Лидл" до автогарата.
ТИР с чешка регистрация пътувал по бул. "Васил Кънчов" в посока "Дунав мост 2", когато движещото се пред него "Пежо 307" внезапно спряло на зелен светофар. Шофьорът на голямата машина видял, че колата пред него намалява скороста си, опитал да спре, но влачил няколко метра заради тежкия си товар, и ударил отзад френската кола. Тя била управлявана от около 55-годишен мъж, който пътувал със съпругата си.
Свидетели на катастрофата веднага подали сигнал на тел.112 и на мястото на инцидента пристигнали линейка и пътна полиция.
Шофьорът на "Пежото" е закаран в центъра за спешна помощ в града под Околчица за изследвания, но по първоначална информация няма сериозни наранявания.
Водачът на камиона е български гражданин, който разказа, че колегата му се е държал все едно се чуди накъде да продължи движението си.
Пътуващите по булеварда в посока Монтана да бъдат внимателни, тъй като ТИР-ът и колата са в дясната лента на светофара и затрудняват преминаването през кръстовището.
07.12.2019, 11:36 часа
9559 2
Коментари

ПрезКурор

07.12.2019, 21:48 часа
Нали при вчерашна подобна ситуация писахте, че тир минавал неправомерно едикъдеси из село Враца- сега тоя правомерно ли е?

Баце

07.12.2019, 19:38 часа
Типична ситуация за Резервата.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha