"Монтана" праща Пиер и Каската под наем в "Кариана"/Ерден/

"Монтана" праща Пиер и Каската под наем в "Кариана"/Ерден/ "Кариана" поиска и получи под наем двама юноши на "Монтана". Атрактивното крило Пиер Пиеров и централният нападател Владислав Цеков-Каската ще доиграят сезона в тима от монтанското село Ерден като преотстъпени от родния си клуб. Договорката бе постигната между президента на "Монтана" Румен Панайотов и собственика на карианци Милан Йосифов-бай Милан.
Пиер и Цеков са сочени като едни от най-талантливите футболисти от ДЮШ на "Монтана". От лятото двамата са част и от представителния мъжки тим на монтанци, но в есенния дял от първенството във Втора професионална лига на тях се разчиташе епизодично.
Двамата се надяват да впечатлят старши треньора на "Кариана" Веселин Великов и през пролетния дял от първенството да играят редовно. В новия си отбор Пиер Пиеров ще се конкурира за титулярно място по двата фланга на атаката с Ангел Бастунов, Ивелин Илиев-Шакири и капитана на карианци Евгени Игнатов-Бамзе. Влади Цеков пък ще се бори за първа опция на треньора вместо голмайстора Реджеб Халил.
12.12.2019, 13:52 часа
1721 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha