МВР потвърди новина на BulNews за загинала жена във Враца

МВР потвърди новина на BulNews за загинала жена във Враца От МВР потвърдиха новината за тежката катастрофа със загинала жена във Враца, която агенция BulNews отрази още вчера.

Трагедия! Жена загина на пешеходна пътека във Враца, жертвата е без документи /снимки/

Припомняме, че жестокият инцидент стана вчера малко след 17 часа, на бул. „Васил Кънчов“ в района на кръговото кръстовище при бензиностанция „Лукойл“. Лекият автомобил „Фиат Пунто“, който помете пешеходката е бил управляван от врачанина Т. П. Той е професионален шофьор с дългогодишен стаж зад волана. Загиналата жена е 68-годишната Л. Д., която е местна жителка.
Веднага след сблъсъка е пристигнал екип на спешния център, който установил, че жената е починала на място. Униформени са тествали водача за употреба на алкохол, като техническото средство е отчело отрицателен резултат.
Причините за катастрофата са в процес на изясняване.
Работата по случая продължава в районното управление във Враца.

 
13.12.2019, 09:27 часа
9987 5
Коментари

tehn

13.12.2019, 12:20 часа
След като се асфалтираха толкова улици в последно време, колко повдигнати пешеходни пътеки се направиха?

чичи

13.12.2019, 11:03 часа
При наличие на всякакви лед енергоспестяващи лампи и лампички в целия град е тъмна тъмница! Някакви си жълти измишльотини уж светят, ама като да не е без хич. Да се вземат малко в ръце и поне на пътеките да сложат истинско осветление,

Петър

13.12.2019, 10:02 часа
Трябва пешеходните пътеки и пространството около тях да бъдат така осветени, че да се вижда поне от 100 метра, че има човек в близост, който иска да пресече. При много добра осветеност, няма как да има блъснати хора.

Петър

13.12.2019, 10:00 часа
Изкуствените неравности не спират определени хора (с джипове, бусове и много евтини автомобили). Много пъти съм виждал как с над 50км/ч се минава през тях. Основния проблем е светлината. Мигащите в синьо лед знаци са абсолютно безсмислени.

наблюдател

13.12.2019, 09:36 часа
така става, когато зимно време се премахват изкуствените неравности и целия град става писта. А дали има сняг, това си е отделен въпрос... пълна малоумщина
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha