Греда! Нито един клуб не иска да наеме Валери Божинов

Греда! Нито един клуб не иска да наеме Валери Божинов Нито един клуб не иска да привлече бившия футболен национал Валери Божинов. Някогашната звезда през февруари ще навърши 34 години и изглежда дните му във футбола са преброени.
Към днешна дата няма нито една оферта към нападателя. Той вече е свободен агент, след като напусна "Ботев" (Враца). Вторият му период при врачани бе разочароващ, като Валери често бе измъчван от контузии. През настоящата кампания Божигол записа едва 384 минути, като не е успя да се разпише нито веднъж. За последно той вкара гол през пролетта с екипа на "Левски", когато класира отбора в Лига Европа в ключовия бараж срещу "Етър".
Мениджърът Мирчо Димитров е нагърбен със задачата да дири чуждестранен клуб, който е готов да подаде ръка на българина. Божинов от своя страна е намалил силно досегашните си финансови претенции и вече е склонен на много по-ниска заплата, само и само да играе редовно. Божинов вече намекна, че не е далеч времето, когато ще спре с активната си кариера. Той обаче е уверен, че иска на всяка цена да си намери един последен клуб, където да бъде титуляр.
Валери е един от рекьордорите за най-много сменени клубове. Кариерата му премина през топ отбори като "Ювентус" "Фиорентина", "Манчестър Сити" и "Спортинг". Той е носил фланелката на цели 15 отбора.
"В момента нямам договор с нито един отбор, но и не съм контактувал с кандидати за подписа си. Все пак нямам още много време на терена, трябва да обмисля добре следващата си стъпка", коментира Божигол.
18.12.2019, 13:38 часа
1299 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha