Кървава Коледа! Полицай от АЕЦ Козлодуй преби почти до смърт жена си във Враца, едва не я застреля

Кървава Коледа! Полицай от АЕЦ Козлодуй преби почти до смърт жена си във Враца, едва не я застреля Полицай от районното управление в АЕЦ Козлодуй е пребил тази нощ почти до смърт съпругата си, научи ексклузивно агенция BulNews.
Малко след 5 часа тази сутрин разтревожени съседи подали сигнал на тел. 112, че от жилище на ул. „Стоян Заимов“ във Враца се чуват женски писъци и викове за помощ.
Пристигналият патрул на полицията заварил потресаваща ситуация. Мъж пребил жестоко жена си, като целият апартамент бил в кръв. Незабавно бил извикан спешен екип, които транспортирал пострадалата полужива към болницата, където се борят за живота й. С последни сили жената едва успяла да разкаже, че мъжът й започнал безпричинно да я налага, като няколко пъти слагал пистолет до главата й с намерението да я гръмне.
Оказало се, че побеснелият съпруг е мъртво пиян и е служител в районното управление на полицията в АЕЦ Козлодуй. Ченгето работело там от 8 г., като преди това около 5 м. е бил в РУП Враца. По неофициална информация това е 35-годишният Светлозар Н. от Враца.
Побеснелият полицай е бил незабавно арестуван, като са му отнети значката и служебното оръжие. По случая вече работи Окръжната следствена служба. Тежкият инцидент веднага е докладван и на вътрешния министър.

Снимката е илюстративна.
25.12.2019, 12:15 часа
18430 3
Коментари

Виладжия

26.12.2019, 10:06 часа
Кварталния Тодор Козовски(Пръча), продава дрога заедно с дилърите, а Детелин Донев плаши лозарите, за да върви незконния бизнес с ток във Враца. "Полицай" мафиоти. Пълни боклуци са тези от МВР Враца.

врачанин

26.12.2019, 09:54 часа
Пълни пустиняци са тези от МВР Враца. Тъпи милиционери, недоклатени връзкари и т.н На Мазо Рапоня, кога ще му дойде времето.

Татяна

25.12.2019, 19:32 часа
боклук и половина
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha