"Кариана" стартира зимната си подготовка /снимки/

"Кариана" стартира зимната си подготовка /снимки/ 18 футболисти изведе за първа тренировка за Новата 2020 година старши треньорът на "Кариана" Веселин Великов. Защитникът Стоян Предев, който е напълно възстановен от контузията, която го измъчваше в края на есенния полусезон, изгледа заниманието от пистата, но от утре и той се включва наравно със своите съотборници.
4-ма са новите имена в отбора, като общото при тях е, че са млади момчета. Вратарят Юлиян Весков идва от "Дреновец", полузащитникът Емануил Личев от "Миньор" (Раднево), а нападателите Пиер Пиеров и Владислав Цеков-Каската са преотстъпени от "Монтана".
„Ще дам шанс на всички, а от тях си зависи дали ще се преборят за титулярното място в състава“, заяви Веселин Великов.
Наставникът на "Кариана" иска да привлече и един опитен футболист, който да замести напусналия Цветомир Тодоров. Освен с него карианци се разделиха още с Петър Начев и Георги Търтов. До края на следващата седмица "Кариана" ще се готви на клубната си база, а след това заминава на лагер в Сандански (20-31 януари).
Общо 7 контролни срещи ще изиграе отборът до старта на пролетния дял от първенството във Втора професионална лига. Първата е на 15 януари, на терена с изкуствена настилка срещу новака в Северозападната трета лига "Дреновец". Серията от проверки се затваря с гостуване на столичния Локомотив.
„Надявам се да се подготвим добре, за и да се преборим за по-предно класиране от това девето място, на което зимуваме“, каза наставникът на карианци.
Ето кои започнаха подготовка:
вратари: Павел Станев, Юлиян Весков (Дреновец);
защитници: Ангел Цолов, Николай Дичев, Георги Илиев, Стоян Предев, Мартин Николов;
полузащитници и нападатели: Християн Илиев, Владимир Мичев, Деян Иванов, Симеон Русев, Евгени Игнатов, Ивелин Илиев, Ангел Бастунов, Георги Чакъров, Емануил Личев (Миньор Раднево), Пиер Пиеров (Монтана), Владислав Цеков (Монтана), Реджеб Халил. 
09.01.2020, 18:42 часа
1082 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha