Отврат! Аксел първо заклал Андрея в дома й в Галиче, след което я изнасилил

Отврат! Аксел първо заклал Андрея в дома й в Галиче, след което я изнасилил Изтекоха шокиращи подробности от самопризнанията на 17-годишният Аксел Олеков, който е обвинен в убийството на Андрея Асанова в Галиче, научи агенция BulNews.
Пред разследващите той разказал, че влязъл в къщата през прозорец на мазето, след което почукал на вратата на антрето. Вероятно това е моментът, в който 18-годишната ученичка е звъняла на своя братовчед. Въпреки че не успяла да се свърже с него, тя решила да отвори и пуснала комшията си вътре.
Последвал разговор, след който Аксел й се нахвърлил и пребил жестоко. След като момичето паднало на земята, той я заклал. Пред полицаите той убедено твърдял, че тя била мъртва, когато я е изнасилил.
Разследващите били шокирани от спокойствието, с което арестуваният разказвал за извършеното престъпление и са категорични, че става въпрос за личност с психиката на убиец.
Касапинът вече е в ареста във Враца, като се очаква през следващите дни окръжната прокуратура да поиска от съда да бъде оставен за постоянно зад решетките.
12.01.2020, 11:31 часа
17581 2
Коментари

азис

12.01.2020, 20:59 часа
Като го гледам Аксел как е гушнал на предната снимка през коремчето друг негов партньор,не го очаква нищо по-различно в панделата.Тази постъпка с момичето ще му излезе много образователна вътре.Вън турците и джамийте на Ценко от селото

Дейвид Линч

12.01.2020, 18:29 часа
Примитив. Едно време отиваше в Белене или Бухово в урановите мини за да даде своя дан за обществото, сега когато няма нито държава, нито общество е най-добре да увисне на най-близкото дърво.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha