Иновация в област Враца! "Elite Team Security" извежда сигурността на хората и тяхното имущество на най-високо ниво

Иновация в област Враца! "Elite Team Security" извежда сигурността на хората и тяхното имущество на най-високо ниво Най-модерната и бързо развиваща се охранителна фирма във Враца "Elite Team Security" за пореден път се доказа като лидер на пазара. Компанията въвежда нови услуги, които издигат сигурността на хората и тяхното имущество на най-високо ниво, научи BulNews.bg.
Собствениците на охранителната фирма са подготвили редица нововъведения, от които ще имат полза както жителите на Враца и региона, така и институциите. "Elite Team Security" въвеждат уникален софтуер, който ще помогне за повишаване на сигурността на хората и запазване на неприкосновеността на тяхното имущество. Става въпрос за технология от най-ново поколение, която вече е доказала своята ефективност в национален и световен мащаб.
Съвсем скоро във Враца ще бъде интегриран софтуер, разпознаващ лицата на хората. Информацията ще се съхранява в база данни и ще помага за превенция и разкриване на престъпления срещу личността и собствеността. Като за начало новите и модерни камери ще бъдат поставени на едно от възловите места в града - в района на автогарата. Фирмата ще подмени свои съществуващи вече устройства напълно безвъзмездно. След като се докажат ползите от новите камери, промяната ще продължи и на други места в града.
Това обаче не е единствената иновация, с която ръководството на охранителната фирма влиза в новото десетилетие. "Elite Team Security" готви и друг революционен продукт в опазването на реда и сигурността на хората и тяхното имущество. Ще бъде интегриран и софтуер за разпознаване на номера на автомобили. Пилотният проект ще бъде разработен в село Лиляче, където фирмата е получила покана да предостави оферта за предоставяне на охранителна услуга.
От включилите се общо три компании, "Elite Team Security" е представила най-добри условия. Единствено те са предложили подобен революционен подход за опазването на реда в малките населени места. Цялата мрежа от камери за видеонаблюдение с новия софтуер в селото ще бъде изградена напълно безвъзмездно. В проекта е заложено и изграждането на СОТ, както и други услуги.
Жителите на селцето недоволстват, че досегашната фирма, отговаряща за безопасността им, е упражнявала натиск върху тях и не им е предлагала нищо повече от съмнителна физическа охрана. По този повод в събота в Лиляче ще се проведе общоселско събрание, на което ще бъдат обсъдени проблемите на хората и възможностите за тяхното разрешаване. На него ще присъстват ръководствата на фирмите, участващи в надпреварата, които ще имат възможността да убедят местните в качеството на своята услуга. Очаква се в срещата да се включат и представители на общината и полицията, както и на застрахователната фирма "Лев Инс".
Новостите, предлагани от "Elite Team Security", са приветствани от община Враца и кмета Калин Каменов, който усилено се стреми да направи Враца "умен град", а защо не и да приложи същите практики и в селата в района. Тепърва ще се доказва положителният ефект от тези дейности. С непрестанното развитие на технологиите си, с доказаната добра съвместна дейност с местната власт и органите на реда, фирмата затвърждава позицията си на лидер в охраната и не спира да работи в полза на обществото.
16.01.2020, 08:50 часа
2642 0