След разкритието на BulNews! Кметът на Соколаре подава оставка заради оръжието и цигарите, ще има нови избори

След разкритието на BulNews! Кметът на Соколаре подава оставка заради оръжието и цигарите, ще има нови избори Кметът на врачанското село Соколаре Николай Нинов до края на деня ще подаде оставка, научи ексклузивно агенция BulNews.
Това се случва само няколко часа след разкритието на медията ни за намерените вчера в дома му незаконни оръжия, патрони и цигари.
Новината буквално взриви селото и управляващите в областта, които го издигнаха за кмет на изборите през октомври. Николай Нинов не е член на ГЕРБ, но спечели с решителната подкрепа на хората на Бойко Борисов.
След като публично стана ясно за акцията на полицията в Бяла Слатина, общинският координатор на ГЕРБ Стефан Терзийски е поискал оставката на компрометирания управник. По неофициална информация, Нинов е поел ангажимент до края на работния ден да внесе писмено документите пред ОИК в Бяла Слатина.
Ако бившият полицай удържи на думата си, следва общинската избирателна комисия да назначи временно изпълняващ длъжността до провеждането на нови избори в селото.
Датата, на която в Соколаре отново ще гласуват за кмет, трябва да бъде посочена с указ на президента Румен Радев.
16.01.2020, 13:57 часа
6436 2
Коментари

masterpppppppppp

17.01.2020, 00:03 часа
s toq se kriva seka sedmica i pafkame nelegalna totunka i pucame se edno sme u cs1.6

cenkata

16.01.2020, 17:22 часа
Бако са а омазал до шията....
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha