Ексклузивно в BulNews! Първи подробности за трагедията във Видин, ето коя е жертвата

Ексклузивно в BulNews! Първи подробности за трагедията във Видин, ето коя е жертвата Агенция BulNews научи подробности за тежкия криминален инцидент с труп във Видин. 
По неофициална информация в небезизвестния видински "Бали клуб", разположен под жилищен блок „Еделвайс“ в квартал "Калето", тази сутрин около 8 часа е било застреляно момче. Компанията била от четирима приятели, сред които и популярните във Видин Раконти и Шемета, които дошли в клуба след обиколка на други заведения в града.
Застреляното момче е Теодор или повече познат като Папура, уточни собственикът на "Бали клуб", който е бил извън града по това време. След убийството един от мъжете в компанията е избягал и е обявен за издирване.
Помещението, което преди години е било магазин за хляб и мляко, а впоследствие квартал на Отечествения фронт, е продадено на частно лице по времето, когато кмет е Румен Видов. Шумът и непоносимите вибрации от уредбите са били нееднократно повод за жалби от страна на живеещите в този жилищен блок. Контингентът на заведението също е силно притеснителен, споделят живеещите там.
В момента пред клуба има засилено полицейско присъствие.
19.01.2020, 12:18 часа
14999 1
Коментари

Тъйтъй

19.01.2020, 18:38 часа
Чакайте и там да умре някой , демократи измислени мутренски !!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha