Жителите и гостите на Вършец могат да се възползват от безплатен интернет

Жителите и гостите на Вършец могат да се възползват от безплатен интернет Община Вършец успешно реализира изграждането на безжична инфраструктура от 12 точки за достъп по инициативата WIFI4EU на Европейската комисия.
"Точките за достъп са разположени така, че да покриват централната градска част, централния площад, Слънчевата градина, външната сцена и читалище "Христо Ботев-1900 гр. Вършец", както и фоайето в сградата на общинска администрация. Покритието е на обща площ от близо 60 000 кв. метра. По този начин Вършец не само става част от европейската мрежа за безплатен безжичен достъп до Интернет на обществени места, но и допълва  предлаганите обществени услуги за гражданите и гостите на града", съобщи Спас Зарчев - PR на Община Вършец.
Услугата ще е достъпна за всички мобилни и други устройства с функция за безжична свързаност (WiFi), като преди това всеки потребител ще има възможност да се запознае с общите условия за ползване.
С изграждането на зоните с безплатен интернет Община Вършец демонстрира активността си за утвърждаването на модерния имидж на курорта, допълни Спас Зарчев.
 
20.01.2020, 14:19 часа
830 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha