От последните минути! Невиждан пожар във врачанското село Сираково, откриха 11 трупа /снимки/

От последните минути! Невиждан пожар във врачанското село Сираково, откриха 11 трупа /снимки/ Пожарникарите от Бяла Слатина в момента се борят с невиждан пожар във врачанското село Сираково, научи ексклузивно агенция BulNews.
Около 11.00 часа на тел. 112 бил получен сигнал за голям пожар в местна конеферма. Тукашни бизнесмени гледали в нея и в съседна сграда коне и крави. Днес преди обед работниците забелязали да се разгаря огън в едно от помещенията и веднага потърсили помощ.
За съжаление, докато спасявали кравите, пламъците избухнали с голяма сила и не успели да изведат конете. По данни на собствениците, в пожара са загинали 11 животни, като щетата е поне за 60 000 лв. На мястото все още работят 3 екипа на пожарната в Бяла Слатина и тепърва ще започне огледът на щетите при инцидента.
Съседи разказват, че изгорелите коне са били използвани за лечението на деца аутисти, които редовно ги яздели.
Огнеборците коментират, че причината за пожара най-вероятно е заради грешка при изграждането на ел. инсталацията на стопанството, тъй като се виждало, че не е изградена по правилата. Категорично е отхвърлена версията за умишлен палеж на сградата.

Очаквайте подробности!
26.01.2020, 11:42 часа
13237 2
Коментари

Да

26.01.2020, 18:32 часа
Още малко и всичко ще се свърши отвсякъде.Поради същата причина.Горките животинки...И те са се родили в тая безхаберна държава.

Не може само експлоатация

26.01.2020, 15:43 часа
Тези сгради са строени от лошия социализъм и комунистите, за това са издържали 70 години, но днешния "бизнес" и "капиталисти", не влагат и стотинка в поддръжка. Ето резулата, жалко за хайванчетата.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha