Вече месец няма следа от изчезналата Радинела от Нивянин

Вече месец няма следа от изчезналата Радинела от Нивянин Все още няма развитие по случая с изчезналата майка на две деца Радинела от село Нивянин, научи агенция BulNews.
Месец след изненадващото изчезване на младата жена близките ѝ продължават да я търсят.
Припомня ме, че Радинела Кирилова е в неизвестност от 8 януари, а за изчезването ѝ съобщи сестра ѝ Калина Славчева.
Последното, което се знае за нея е, че е ходила да пазарува със съпруга си в Борован, след което в 15 часа тя е трябвало да се върне на работа. Към 16 мъжът ѝ е позвънил по телефона, но тя не отговорила. Около 17 часа той е отишъл до детската градина, децата им са били там, но нея я нямало.
Малко след това телефонът на Радинела е бил изключен и никой не е успял да се свърже с нея. Тя е работила като домакин в детската градина в Нивянин.
24 часа след изчезването ѝ е подаден сигнал в полицията. В селото са били организирани хайки от доброволци, които са обикаляли да търсят изчезналата жена.
Носят се слухове за изчезването ѝ, но нито един от тях до момента не е потвърден. Някои мислят, че Радинела е сложила край на живота си или е избягала от съпруга си, заради проблеми, които са имали. Други смятат, че за да остави така децата си, може би е отвлечена или убита.
Търсенето на младата майка от Нивянин продължава, тя е обявена и за международно издирване.
06.02.2020, 08:45 часа
2277 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha