В Търнак е страшно! Цигани запалиха 3 къщи, полицаи от Бяла Слатина и Враца блокираха селото

В Търнак е страшно! Цигани запалиха 3 къщи, полицаи от Бяла Слатина и Враца блокираха селото Три къщи са бил запалени преди минути във врачанското село Търнак, научи ексклузивно агенция BulNews. Имотите се намират в на центъра на селото и са необитаеми.
По първоначална информация близките на задържаните вчера за друг палеж двама тийнейджъри са се амбицирали да докажат, че те са невинни. В четвъртък около 18.30 часа пламна необитаема къща в селото и въпреки намесата на пожарникарите, тя бе унищожена. Криминалистите от Бяла Слатина незабавно започнали да работят по установяването на извършителите и скоро били задържани двама непълнолетни цигани.
Именно близките на арестуваните, които все още са зад решетките, са основните заподозрени за днешните масови палежи.
Целият наличен състав на районното управление в Бяла Слатина е мобилизиран и пътува към размирното село. От Враца също тръгват няколко патрулки, които да окажат съдействие на своите колеги. Очаква се цялото село да бъде блокирано и да започнат масови арести в циганската махала.

Снимката е илюстративна.
07.02.2020, 22:17 часа
14981 1
Коментари

Истина!

08.02.2020, 19:54 часа
Те са невинни ! Те са недосегаеми ! Те са мощни , прости ,нагли и са защитени от жадувания ЕС ! В тяхно име влизат купища пари в държавата . Те са бъдещето на нацията ! Ура за тях ! Те са агресорите , а белите - агънцата. Да живее бъдещето ! Хахаха!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha