19-годишен защитник се завърна в "Монтана" /снимки/

19-годишен защитник се завърна в "Монтана" /снимки/ Подготовка с родния си клуб "Монтана" започна 19-годишният краен бранител Ваньо Илиев.
Роденият в Берковица футболист през есенния полусезон обличаше екипа на елитния "Витоша" (Бистрица), за който изигра 8 срещи в първенството на efbetлига. 185-сантимертровият защитник разтрогна договора си със столичния клуб и в момента е свободен агент. Илиев е изостанал с подготовката и на този етап само ще тренира с отбора, разкриха от стадион „Огоста“.
След завръщането си от лагера в Алания пък монтанци вече направиха три тренировки на клубната си база . С контузии от турския курорт се прибраха у дома централният защитник Костадин Гаджалов и офанзивният полузащитник Борислав Дамянов. По-сериозно е състоянието на 22-годишният Дамянов, който ще премине на преглед в столична клиника, за да стане ясно каква точно е неговата травма. И двамата ще пропуснат старта на пролетния дял от първенството във Втора лига.
В събота "Монтана" гостува на "Нефтохимик". Двубоят на стадион „Лазур“ в Бургас ще започне точно в 12:00 часа на обяд и ще бъде предаван пряко по Диема спорт. 
12.02.2020, 10:12 часа
1452 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha