Община Враца обяви конкурси за две примамливи работни позиции

Община Враца обяви конкурси за две примамливи работни позиции Община Враца е обявила конкурси за две свободни работни места, научи агенция BulNews.
Свободните длъжности са за „Младши експерт“ в отдел „Опазване на околната среда“ и „Главен специалист“ в отдел „Устройствено планиране“ на Дирекция „Строителство и инфраструктура“.
Мераклиите за позициите трябва да са дееспособни физически лица.
За позицията на "Младши експерт" кандидатите трябва да имат висше образование, минимална образователно-квалификационна степен бакалавър в сферата на екологията и/или опазване на околната среда, а професионален опит не се изисква.
За апетитното място на "Главен специалист" ще се приемат само хора, който имат най-малко средно техническо образование и минимум 2 години професионален опит.
Подборът на кадри ще се състои в два етапа. Първият ще представлява проверка на съответствието на представените документи с предварително обявените изисквания.
Вторият етап ще е събеседване с одобрените кандидати.
Интервюто ще провери познанията на допуснатите участници по нормативната база, аналитична компетентност, работа в екип и комуникативна компетентност. 
Срокът за кандидатстване в конкурсите е до 28 февруари.
Документите се подават в сградата на Община Враца, улица „Стефанаки Савов” № 6, в Центъра за административно обслужване.
13.02.2020, 08:30 часа
2555 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha