Война! Васил Божков отговаря на удара, разпространи 6 убийствени въпроса към управляващите

Война! Васил Божков отговаря на удара, разпространи 6 убийствени въпроса към управляващите В социалната мрежа като коронавирус се разпространява текст, за който се твърди, че е написан от Васил Божков. В него бизнесменът задава 6 убийствени въпроса към Бойко Борисов, Иван Гешев и Валери Симеонов. До този момент няма доказателства, че автор на текста е най-богатият българин, затова всеки читател има право да избере дали да го приеме като достоверен. Публикуваме написаното без редакторска намеса: 

"Казвам се Васил Божков и съм реално беглец от България, но с тези редове, които ще се появят няколко седмици след последното ми публично изявление в медиите, искам да задам няколко въпроса на така наречените политици в България и те няма да са пряко свързани с мен, а като цяло ще се опитам да получа отговори, защо едни селяндури без образование, но с власт вече 30 години управляват България, правейки се на демократи. Години наред седях настрани от политиката, защото не ме вълнуваше, но когато бандити представящи се за политици са тръгнали да ме унищожават искам да знам, всичко за така нареченият преход в България и така нека си задам въпросите пък вие, ако наистина сте честни, както твърдите, ще отговорите пред цяла България на въпросите ми.

Въпрос номер 1:
Бойко Борисов, докато е главен секретар на МВР, участвал ли е в уговорки за разчистване на конкуренцията в ъндърграунда на България в полза на една групировка с три букви? Искам да подчертая, че аз лично знам отговора на този въпрос и мога даже да представя доказателства за това, че е било така.

Въпрос номер 2:
В първият си мандат като министър председател Бойко Борисов беше ли предоставил кабинет на Румен Николов Пашата в министерски съвет и реално заради него ли се арестуваха всички така наречени силови босове в България, които после се откупиха с огромни суми в полза на двама човека? Естествено и че за това имам доказателства, но искам да чуя отговорите.

Въпрос номер 3:
Вярно ли е че Валери Симеонов само от строежа на българската ограда по границата с Турция е получил 4 милиона лева комисионни?

Въпрос номер 4:
Покровител ли е Валери Симеонов на канали за трафик на бежанци през България?

Въпрос номер 5:
Иван Гешев дали някога като прокурор е осъдил някой? Защото имам информация, че всичките му дела срещу определени хора са завършвали със споразумения, но не само в съда? Има и на още едно място споразумение и други неща.

Въпрос номер 6:
Иван Гешев как точно е завършил школата в Симеоново на МВР, много ми е интересно да знам за втората му година учене и какво точно се е случило тогава?

Засега мисля, че тези шест въпроса са достатъчни, за да разбера дали срещу мен седят честни и достойни хора или едни бандити, облечени във власт. И не забравяйте господа политици, че Васил Божков никога не е бил жертва, винаги е бил ловец…“
16.02.2020, 19:52 часа
12621 3
Коментари

da diado IOCO

17.02.2020, 08:08 часа
SEGA SE ROVIAT V PRIVATIZACIATA, A GOREPOSOCHENITE,AKO SA CHISTI I TOCHNI KAK TAKA ZABOGATIAHA SAMO S PO EDNA ZAPLAT,AKO SHTE TARSIM ISTINATA NAVSIAKADE,NEKA DA E ZA VSICHKI. ZASHTO SE NEGLIJIRA ISTINATA ZA OIKO BORISOV,AKO NE E VIARNO DOSTOINO DA SE

типични махленски истории

17.02.2020, 02:43 часа
Пълни тъпизми. Отдавна износени опорни точки за компрометиране, така характерни за ДС. Намеци без доказателства предназначени за наивни хора. Ако имаше доказателства мислите ли, че нямаше да ги представят? Леко комични и сочещи за безсилие.

Дедо Йоцо

16.02.2020, 22:05 часа
Хубави и интересни въпроси, независимо кой е автора.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha