Вижте какво вещаят звездите за днес

Вижте какво вещаят звездите за днес Овен
Днес е добре да се пазите от властта на малките и ненужни детайли, които могат да ви вкарат в дребнавост. Опитайте се да видите нещата от страни.

Телец
Днес някой целенасочено ви е избрал и ще станете обект на активно ухажване. Може би този ден ще бъде повратна точка в живота ви.

Близнаци
Днес някой ще може напълно и безвъзвратно да съсипе настроението ви само с присъствието ви. Вашата задача е да не го допускате. Опитайте се да не обръщате и най-малкото внимание на персоната.

Рак
Днес ще направите голяма грешка, ако поне се поддадете на влиянието на емоциите - независимо ваши или нечии други. Бъдете над нещата.

Лъв
Ако някой очаква, че днес ще изпълнявате заповедите му, значи сериозно греши. Дайте ясно да се разбере къде започват и свършват задълженията ви.

Дева
Очаква ви приятен и спокоен понеделник. Почти като почивен ден. Все пак не забравяйте за задълженията си, за да нямате неприятности после.

Везни
Днес времето ще се обърне назад, което ще ви позволи да хвърлите замечтан поглед към отминалите години. Не забравяйте само, че всичко на този свят е относително.


Скорпион
Днес е по-добре да запазите мнението си по важен въпрос за себе си. Рискувате да си спечелите сериозен враг, ако сте откровени.

Стрелец
Днес не е най-добрият ден за кроенето на планове, особено дългосрочни. Малко вероятно е те да се материализират, бъдете по-рационални.

Козирог
Днес ще разберете силата на истинското приятелство. Свържете се с приятелите си за помощ веднага щом имате нужда и ще получите необходимата помощ. 

Водолей
Този понеделник ще имате шанса да поправите важна грешка. От тук нататък се опитайте да не я повтаряте. 

Риби
Днес не давайте обещания за поемане на задължения. Натоварили сте се достатъчно и едва ли ще можете да направите, каквото и да било допълнително.
17.02.2020, 08:15 часа
2219 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha