Извънредно! Автобус на градския транспорт помете жена на пешеходна пътека във Враца /снимки/

Извънредно! Автобус на градския транспорт помете жена на пешеходна пътека във Враца /снимки/ Автобус на градския транспорт във Враца помете жена на пешеходна пътека, видя първо репортер на BulNews.
Инцидентът е станал преди минути на светофарите до автогарата. Около 40-годишната жена е тръгнала да пресича по пешеходната пътека на бул. „Васил Кънчов“ на зелена светлина, като искала да стигне до ЛИДЛ. Тогава автобусът „Исузу“, който се движел по ул. „Екзарх Йосиф“ и искал да се включи към движението на булеварда, предприел ляв завой и блъснал преминаващата жена.
Водачът на автобуса е с дългогодишен опит зад волана. Той твърди, че не е видял кога жената се е появила пред возилото, но най-вероято нейното внимание е било отнето от мобилния й телефон, тъй като при удара апаратът е изхвърчал от ръката й.
На мястото веднага е пристигнал екип на полицията и линейка. Спешните медици транспортирали пострадалата жена до болницата в града. До момента няма информация за нейното състояние, но кръвта по пътното платно е знак, че то е тежко.
На мястото има патрул на полицията, който регулира преминаването през възловото кръстовище.
 
17.02.2020, 08:40 часа
12355 5
Коментари

haha

17.02.2020, 21:58 часа
Ей отрепка като видиш пешеходна пътека ще спреш и ще изчакаш, както правят нормалните хора. Това, че си се качил в некъв 20 годишен курник по-скъп от мизерната панелка в която живееш, няма да се правиш на играч. Ама акъл не се набива за съжаление

Благой

17.02.2020, 21:31 часа
За "МАЙСТОРИТЕ".Какво значение има вида на пешеходната пътека?

стойо

17.02.2020, 19:53 часа
Чл. 119 (1) При приближаване към пешеходна пътека водачът на нерелсово пътно превозно средство е длъжен да пропусне стъпилите на пешеходната пътека или преминаващите по нея пешеходци, като намали скоростта или спре.

И пешаците са едни пустиняци...

17.02.2020, 18:19 часа
Там пешеходната пътека не е тип "Зебра" и пешеходците не са с предимство. Друг е въпроса, че селяните си мислят, че са на "Парада на Победата" и шофьорите едва ли не трябва да ги черпят и да слезат да им се поклонят.

Qnko the dwarf

17.02.2020, 09:50 часа
Рейсаджията е искал да се изкъси и да засече тези, които са му с предимство при ляв завой, ама греда
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha