Янко Янколов събра шефове на банки и финансови институции във Враца заради нападенията и грабежите

Янко Янколов събра шефове на банки и финансови институции във Враца заради нападенията и грабежите По идея на старши комисар Янко Янколов-директор на областната дирекция на МВР във Враца, днес в сградата на дирекцията беше проведена среща с представители на банкови институции, офиси за плащане на битови сметки, охранителни фирми работещи в този сектор. Поводът за срещата е повишаване на сигурността в местата за работа  с финансови средства, комуникацията между отделните институции в случаи на опити за грабеж или други посегателства.
Към представителите на финансовите институции и охранителните фирми бяха отправени препоръки за повишаване на сигурността по време на работа в пунктовете, реакцията на служителите в случаи на реално посегателство или предотвратяване на подобни прояви, осигуряване на допълнителни мерки за сигурност по време след приключване на работния процес.
Служители на РУ Враца и „Охранителна полиция“ дадоха конкретни насоки и примери за реакция на служителите зад касите, в случай на опит за посегателство.
На срещата присъстваха представители на 18 финансови институции и фирми.
17.02.2020, 18:11 часа
1681 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha