Хванаха бракониера на дърва от Врачанско, играл си на „бързи и яростни“ с монтански ченгета

Хванаха бракониера на дърва от Врачанско, играл си на „бързи и яростни“ с монтански ченгета Служители на реда са хванали бракониера на дърва, който преследваха в края на миналата година, съобщиха от полицията в Монтана.
Случката се е разиграла на 24 декември в монтанското село Сумер, около 15.20 часа. Тогава по време на изпълнение на служебните си задължения по контрол на пътното движение забелязали, че по ул. "Георги Димитров" срещу тях се движи лек автомобил "Опел Астра" с врачанска регистрация. След като видял полицейската кола, водачът рязко променил посоката си на движение. Ченгетата последвали автомобила, като подали звуков и светлинен сигнал. След кратко преследване водачът спрял автомобила и избягал.
При извършената проверка е установено, че регистрационните табелите на автомобила са предназначени за друго МПС, както и че задните седалки на опела били демонтирани и в колата били превозвани около 1.5 кубика незаконно добити дърва.
Автомобилът и дървата са иззети и оставени на съхранение в база на МВР. При проведеното издирване служители на Участък Огоста установили извършителя. Оказало се, че това е 20-годишен младеж от врачанското село Главаци.
По случая е образувано досъдебно производство.
20.02.2020, 11:16 часа
2806 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha