Невиждан сеир! Ломски попове се биха навръх Задушница /снимки/

Невиждан сеир!  Ломски попове се биха навръх Задушница /снимки/ Ломски попове се биха навръх Задушница, научи ексклузивно агенция BulNews.
Невижданият инцидент е станал вчера, около 18.30 часа.
Разхождайки се пиян по площада в центъра на града, бившият свещеник Цветан Тодоров срещнал настоящия поп Нестор. Подпийналият се сетил за предишните разправии, които имало помежду им и започнал да обижда и псува, вървейки след него. Свещеник Нестор се опитал да се измъкне с бърза крачка, като не отвръщал на злобните обиди, които бълвали устата на Цветан Тодоров. Стигайки до близката аптека, позната на местните като аптеката на Тодор Велев, дядо поп влязъл вътре с идеята да се скрие и всичко да приключи.
Пияният и озверял бивш поп обаче не мислел така и започнал да бута вратата, опитвайки се да влезе в обекта. Свещеник Нестор подпирал отвътре, но не издържал на натиска и Цветан Тодоров успял да отвори и да влезе. Последвал лют скандал, като словесната битка прераснала в бой и секунди по-късно пияният свещеник се озовал на земята.  
Свидетели на инцидента подали сигнал на спешния телефон 112 и минути по-късно на мястото дошли екипи на бърза помощ и полицията. Медиците прегледали Цветан Тодоров и го транспортирали до местната болница.
Местни хора разказаха пред наш репортер, че между двамата свещеници има напрежение от доста време и дори, че настоящият свещеник Нестор няколко пъти е подавал жалба срещу Цветан Тодоров. Те описват потърпевшият като добър, кротък и спокоен човек, готов винаги да се отзове на помощ, а бившият - нервен и сприхав заради което не са изненадани от случилото се.
Те отказват да дадат допълнителна информация по случая, тъй  като се притесняват да коментират скандалното поведение на двете духовни лица.
22.02.2020, 13:50 часа
25292 2
Коментари

Някой

23.02.2020, 01:08 часа
Идиоти! Но по-големите идиоти са тези: "Местни хора отказват да дадат допълнителна информация по случая, тъй като се притесняват да коментират скандалното поведение на двете духовни лица". Така са им промили мозъците, че просто не е за вярване.

Петко

22.02.2020, 16:18 часа
Повече от 10 години пияния поп Цветан не е поп,каквото е търсил си го е намерил.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha