Първи думи на Бойко Борисов след тайното посещение във Враца /нови снимки и уникално видео/

Първи думи на Бойко Борисов след тайното посещение във Враца /нови снимки и уникално видео/ Днес Бойко Борисов посети фирма "Монтебианко" във Враца, където се произвеждат предпазни маски и облекла. За тайната визитата на премиера съобщи първо агенция BulNews. Целта на посещението му бе проверка на работния процес във фабриката. 
Очевидно премиерът е останал изключително доволен от работата на трудещите се в предприятието и е публукувал впечатленията си в личния си профил във фейсбук. 
Ето текста без редакторска намеса: 
"Искам българските лекари, сестри и медицински работници да чуят и видят, че защитните облекла, които се произвеждат за тях, са най-добрите. Посетих фабриката във Враца, където се работи по най-високите световни стандарти. Готови са първите защитни облекла и заръчах още днес да стигнат до медицинския персонал из страната. Довечера на заседанието на Европейския съвет, което ще се проведе чрез видеовръзка, ще информирам колегите, че ние също можем да участваме в голямата поръчка на ЕС за защитни облекла. Най-сърдечно поздравих и работниците в завода, които също трябва да бъдат максимално защитени. Техният труд е изключително важен."

17.03.2020, 14:29 часа
14802 2
Коментари

Въпрос за 1000 000 $

17.03.2020, 19:48 часа
Бе тва му го е написал некой от тайфата блюдолизци, които са постоянно под шлифера му, то е ясно, интересното е как го е запомнил цялото, а не го в прочел от лишчето ?

врачанин

17.03.2020, 16:00 часа
бандита тайно е бил във враца
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha