Радослав Велинов: "Ботев"/Враца/ не иска парични средства нито от държавата, нито от БФС

Радослав Велинов: "Ботев"/Враца/ не иска парични средства нито от държавата, нито от БФС Спортно-техническият директор на "Ботев" (Враца) и член на УС на тима Радослав Велинов говори пред Sportal.bg. Силният човек в тима от efbet Лига категорично заяви, че не иска финансова подкрепа нито от БФС, нито от държавата.
"В този момент на криза в държавата и обществото не искаме парични средства нито от държавата, нито от БФС, защото искането на пари, от когото и да било, е грабеж по време на чума. Не търсим конфронтации, камо ли анархии и дезертьорство от българския футбол, а евентуално намиране на решенията на проблемите, с които всички клубове в професионалния футбол ще се сблъскаме много скоро", започна Велинов.
"Трябва да кажем, че ние не търсим ощетяване на футболисти или треньори, а търсим начин за оцеляване. Ние категорично подкрепяме колегите от Арда, на които не гледаме като на байганьовци, а на хора, които, за разлика от господин Караиванов, дават лични средства, за да има футбол. Всички ние се молим за потърпевшите от това бедствие и се надяваме хората, управляващи българския футбол, да го вземат предвид. За нас на първо място е важно здравето на футболистите, както и оцеляването на отборите", заяви шефът на "Ботев".
21.03.2020, 14:40 часа
1343 1
Коментари

врачанин

21.03.2020, 17:22 часа
Покажете поне една снимка на тоя Радослав Велинов не го познаваме и би трябвало да кажете няколко изречения за него.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha