Община Враца подкрепя кампания за даряване на хранителни продукти за крайно нуждаещи се хора

Община Враца подкрепя кампания за даряване на хранителни продукти за крайно нуждаещи се хора По инициатива на Сдружение „Аз Обичам Враца“, местната администрация ще се присъедини в кампанията на организацията за даряване на хранителни продукти на крайно нуждаещи се хора.
Кампанията стартира днес, като всеки желаещ да подкрепи инициативата може да го направи като закупи трайни хранителни продукти и ги донесе в сградата на Община Враца.
В благотворителната инициатива могат да се включат и хипермаркети, големи търговски вериги, както и складове за хранителни продукти. За повече информация – тел.: 0885 10 22 95.
Със събраните дарения ще бъдат подпомагани крайно нуждаещи се лица, които не са обхванати от предоставяните социални услуги – социален патронаж, диетично хранене и пр.
Към момента във Враца се реализира и друга дарителска кампания – „Купи и дари“, с координирана от областната организация на БЧК, в рамките на която могат да бъдат закупувани продукти и да се поставят в специално брандирани колички на голяма хранителна верига.
26.03.2020, 08:15 часа
1035 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha