Бясна майка, налетяла на леличка в детска градина в Монтанско, се размина с глоба

Бясна майка, налетяла на леличка в детска градина в Монтанско, се размина с глоба Разярена майка, нападнала леличка в детска градина „Вълшебен свят“ в монтанското село Владимирово, се е оттървала с глоба, научи агенция BulNews. 
На 22 май миналата година, в 8.45 часа, нападнатата В.К. и медицинската сестра приели децата в заведението, нахранили ги, след което потърпевшата отишла в кухнята, за да помогне на колежките си. Малко след това чула майката Л.З.А., която била със съпруга си, да я вика и излязла в коридора. Тогава разярената родителка се нахвърлила срещу детегледачката и я обвинила, че е удряла детето й. 
Докато В.К. се чудела как да намери подход към гневната майка, тя се нахвърлила върху нея и започнала да я скубе и удря. От силните крошета, лелята залитнала и ударила главата си във фризера. В свадата се намесили учителката и готвачката, които едва успели да укротят разярената майка. С общи усилия двете жени извели побойничката навън, докато съпругът й гледал безучастно.
Пострадалата потърсила помощ в спешното отделение в монтанската болница. Тя била прегледана и от съдебен лекар, който констатирал оток и кръвонасядане в областта на външната част на лявата вежда, горен ляв клепач и вътрешната част на лявата скула. 
На 11 март побойничката седнала на подсъдимата скамейка в Районния съд в Монтана. 
За нанесената лека телесна повреда, магистратите признали Л.А. за виновна и й наложили административно наказание в размер от 1 000 лева в полза на държавата. 
Освен това, тя трябва да заплати и 168 лева по сметката на областната дирекция на МВР в Монтана. 
Решението подлежи на обжалване в 15-дневен срок пред Окръжния съд в Монтана. 

Снимката е илюстративна.
26.03.2020, 08:22 часа
6135 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha