Прокуратура апелира за подкрепа на МБАЛ „Д-р Стамен Илиев“ в Монтана

Прокуратура апелира за подкрепа на МБАЛ „Д-р Стамен Илиев“ в Монтана На много места в страната продължават дарителските кампании, с които магистратите и съдебните служители ще подпомогнат местните болнични заведения.
В тази връзка Прокуратура на Република България апелира за подкрепа и на работещите в МБАЛ „Д-р Стамен Илиев“ в Монтана, които имат спешна необходимост от закупуването на поне три броя респиратора, подвижен рентген и друга скъпоструваща апаратура, необходима за лечение на болните от коронавирус.
Дарителската сметка на МБАЛ „Д-р Стамен Илиев“ АД – Монтана е:
IBAN:  BG60UBBS80021087907140
BIC: UBBSBGSF
Основание: Дарение за COVID-19
Ръководството на Прокуратура на Република България изразява благодарност към всички магистрати и служители от цялата страна, които са направили и лични дарения по предоставените банкови сметки на болничните заведения.
Прокуратурата изразява своята подкрепа за инициативата на представителите на местната власт по набирането на доброволци, като изразява своята признателност към готовността на всички, заявили желание да се включат в дейностите, свързани в борбата с разпространението на коронавируса.
26.03.2020, 09:55 часа
2128 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha