Собственикът на "Кариана" категоричен: Първенството във Втора лига трябва да се доиграе

Собственикът на "Кариана" категоричен: Първенството във Втора лига трябва да се доиграе Принудителната ваканция за футболистите на "Кариана" ще продължи до 12 април. По този начин от ръководството на клуба се съобразиха с разпореждането на здравният министър Кирил Ананиев, който забрани до тогава провеждането на всички масови спортни прояви и мероприятия на територията на цялата страна.
„Подчиняваме се на всички решения на правителството и кризисния щаб“, заяви президентът на клуба от монтанското село Ерден Милан Йосифов.
Собственикът на "Кариана" е категоричен, че след края на извънредното положение и след като страната се върне отново към нормалния си живот първенството във Втора професионална лига трябва да бъде доиграно. Във временното класиране карианци разделят 7-8 място като се намират на 10 точки от зоната на баражите и на 12 точки над чертата на изпадащите.
„Според мен оставащите до края шампионатни срещи трябва да се изиграят. Така е справедливо към всички отбори, които се борят за нещо“, каза босът на "Кариана".
29.03.2020, 15:15 часа
1439 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha