Полицията съобщи подробности за пребития от аверите си рожденик в Криводол

Полицията съобщи подробности за пребития от аверите си рожденик в Криводол Полицията във Враца съобщи подробности за мелето в Криводол, при което е пострадал рожденик от градчето.
Вчера, в 02.25 часа, от тел.112 е получен сигнал скандал и побой на улица в населеното място.
Там веднага бил изпратен полицейски екип. Когато пристигнали, униформените намерили 43-годишен мъж с множество наранявания.
Припомняме, че пострадалият е поканил няколко човека да отпразнуват празника му. Домакинът и гостите се почерпили добре, след което между тях избухнала страшна разправия, която прераснала в бой. Гостите ритали и удряли рожденика където видят, но се уплашили когато видели, че мъжът лежи в безсъзнание на земята и си тръгнали. Свидетели на случилото се подали сигнал на спешния телефон 112. 
Пребитият рожденик е бил транспортиран в МБАЛ “Христо Ботев“ във Враца. Служителите на реда установили, че в разпрата са участвали и други три лица от Криводол, всичките с множество криминални прояви.
Във врачанското районно управление е задържан единият от побойниците, а другите двама са с нанесени рани и здравословното им състояние не позволило да бъдат арестувани.
Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство. 

Снимката е илюстративна.
30.03.2020, 09:20 часа
5669 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha